home-img-small

Klankvelden - traject  van 6 bijeenkomsten

Samen genieten van vrij geïmproviseerde melodielijnen die zich van binnenuit ontvouwen. Horen hoe harmonieën en melodielijnen, gebaseerd op Indiase ragas, zich als langzaam aan elkaar voorbij glijdende wolken bewegen, altijd weer verrassend welke vormen en welke samenklanken er zullen ontstaan.

 “Klankvelden” geeft je op een creatieve en muzikale manier de ervaring hoe je samen met je medemens en je omgeving, harmonieus kunt leven, waarbij je een sterke verbinding blijft ervaren met jezelf: je eigen adem en toon.

In de huidige tijd zien we vaak dat mensen overspoeld worden door prikkels van buiten en zich afsluiten, zich verharden. Óf dat mensen zo graag samen met anderen willen samenleven dat ze zichzelf verliezen. “Klankvelden” geeft je op een mooi klinkende manier de ervaring hoe je samen kunt leven, zonder je te hoeven afsluiten en zonder jezelf te hoeven verliezen.

Voormeer informatie over inhoud, tarieven en opgave neem contact op.

Wil je graag op locatie een kennismakingsbijeenkomst Meditatief ZIngen of een Tonen- of Klankveldentraject organiseren? Neem ook in dat geval even contact op.

 

terug naar Meditatief Zingen