Zomerse vertellingen – vol verhalen en muziek

Verhalenvertellers Edgar en Jan en musicus Jacqueline wandelen samen met u temidden van de natuur, waarbij u op mooie plekken kunt u luisteren naar zomerse vertellingen. Zo is er het Indiaanse verhaal over de wind die graag wil trouwen, maar dan alleen met een vrouw die hem kan zien. Maar hoe kun je de wind zien? Uit de Griekse mythologie leren we dat het vroeger altijd zomer was, maar door een tragische gebeurtenis de seizoenen zijn ontstaan. En in een verhaal uit Ecuador wordt duidelijk waarom de zonnebloem altijd met de zon mee beweegt. 

Een enerverend programma dus vol natuurgeesten, twistende goden en tragische prinsen omlijst door bezielende muziek.

De Zomerse vertellingen vinden plaats op vrijdag 23 juni van 19u tot ca. 21u en zaterdag 1 juli 2023 van 12.30 tot 14.30u. De kosten zijn €15,00. Locatie: Bij de Fortwachter, Fort Jutphaas 1, Nieuwegein.

U kunt u opgeven door een mail te sturen aan bezielendeverhalen@gmail.com Geef hierbij aan welke datum u wilt komen en met hoeveel personen. U krijgt dan van ons een mail om de reservering te bevestigen. Er kunnen maximaal 15 personen mee. De verhalen zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Voor meer informatie kijkt u op: www.bezielendeverhalen.nl