Inspiratiebijeenkomst en Traject Scheppend Musiceren – creëren vanuit je diepste Verlangen

De mens  musiceert, schildert, schrijft, maakt beelden, danst, schrijft gedichten…… Schijnbaar ligt er in ons een niet te stoppen impuls verankerd, die ons telkens weer aanspoort om te creëren, te scheppen, te manifesteren. Waar komt die impuls vandaan? Waar vindt het zijn diepste oorsprong? En als we creëren, kunnen we dan die oorsprong blijven voelen? Kunnen we in verbinding blijven met die allereerste diepe impuls?

De inspiratiebijeenkomst Scheppend Musiceren vormt zowel voor de 2 uitvoerende musici, als de luisteraar een ontdekkingstocht naar het creëren vanuit je diepste Verlangen, waarbij ook thema’s als Inspiratie, Manifestatie, Ritme en de Vormloosheid-binnen-de-Vorm zullen worden verklankt.

De inspiratiebijeenkomst Scheppend Musiceren wordt verzorgd door Jacqueline van Koolwijk (docerend/uitvoerend musicus en muziektherapeute) en Nicole Schmaloer (docerend/uitvoerend musicus en klankpedagoge). Beide musici zullen op verschillende instrumenten en met hun stem klank geven aan wat zich vanuit hun diepste verlangen wil ontvouwen. Klank geven aan die niet te stoppen impuls om te creëren, te scheppen en te manifesteren.

Je kunt deelnemen aan de inspiratiebijeenkomst Scheppend Musiceren op: 

  • 12 juni 2021 vindt er in het Etty Hillesum Centrum, Roggestraat 3 te Deventer een inspiratiebijeenkomst Scheppend Musiceren plaats.  Tijd –10u tot ca. 11u. Ontvangst 9.45u. Na afloop is er mogelijkheid om na te praten bij een kopje koffie of thee. Kosten – De kosten voor deze bijeenkomst bedragen €15,00.  ¹
  • 26 juni 2021 in het Cultuurkerkje, Notaris Roesstraat 11 te Winssen. Tijd: 10.30 – 12.30. Kosten: €15,00

Aanmelden en info

 – In verband met een beperkt aantal plaatsen, graag van te voren aanmelden bij Jacqueline van Koolwijk: info@vrijeklanken.nl – 0487-511568 Uitnodiging: Beschrijving Scheppend musiceren 

¹Ben je tijdens de inspiratiebijeenkomst innerlijk geraakt door de klanken, door de thema’s? Voel je in jezelf de impuls om te  creëren en te musiceren vanuit je diepste Verlangen? Dan vormt het Traject Scheppend Musiceren de mogelijkheid om zélf de ontdekkingstocht te maken m.b.v. klanken, je stem en het bespelen van muziekinstrumenten. 

Data: zaterdagen 4 september, 18 september, 2 oktober, 16 oktober, 6 november. Tijd:10:30 – 12:30 uur.

Locatie: Etty Hillesum Centrum, Roggestraat 3, 7411 EP Deventer. Kosten: €190 p.p. per traject incl. koffie/thee. 

Flyer taject: traject scheppend musiceren (A5) met instr.foto

Voel jij je als organisator van inspirerende bijeenkomsten aangesproken door het bovenstaande? Of herken je je in de thematiek, maar werk je met andere (creatieve) middelen? Neem dan gerust contact op. Wellicht kunnen we op een mooie creatieve manier samenwerken en creëren.