YourON – een kosmische reis

De beurt is aan jou! We kunnen niet langer naar buiten blijven wijzen als ons leven niet loopt zoals we gewenst hadden. We hoeven onszelf ook niet schuldig te voelen voor wat er zich afspeelt in de wereld. We dienen ons bewust te zijn dat we scheppers zijn, dat we ver-antwoord-elijk zijn. Dat we vanuit een groter bewustzijn wat kunnen en dienen te doen. You are ON! 

YourOn is een event waarin we een kosmische reis gaan beleven door geluid en beeld. Dit unieke event is een samenwerkingsproductie van kunstenaar Mark Beerens (zie: http://www.vesicapiscus.nl/ en https://beerenberg.nl/over-ons/), fluitiste / klankpedagoge Nicole Schmaloer (http://deventerfluitschool.nl/wiebenik2.htm) en musicus & muziektherapeute Jacqueline van Koolwijk.

D.m.v. geluid, beeld, visuele effecten, installaties en klankvelden die we samen gaan vormen met onze stem  reizen we door een aantal werelden:  1) Ervaar de stoffelijke wereld, 2) Astrale sferen, 3) Thuis Komen.

Het event wordt 3 maal aangeboden. Op vrijdagavond 31 maart 2023 19.30-21u (vrijdag is vol), zaterdagavond 1 april 19.30-21u en op zondagmiddag 2 april 14.30-16u. (zondag is vol!)

Locatie: Brouwersstraat 24, 6658 AE Beneden-Leeuwen. 

Het maximum aantal deelnemers/reizigers per event is 20. Vooraf opgeven is dan ook nodig. Dat kan via info@vrijeklanken.nl. 

Entree geschiedt op basis van een vrije gift, zodat iedereen in staat wordt gesteld mee te reizen.

Alle informatie is te vinden  op de website http://www.youron.nu en op de flyer Flyer YourON 2023